Vrienden van Sprankel-Coach

Sprankel-Coach is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en begeleidt cliënten volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.

 


 

Alles wat je wilt weten of écht gezond eten; puur, met smaak, snel en gezond!

 


 

Afslankmethode met focus op wat wél mag, gebaseerd op het maken van nieuwe keuzes.

 


 

Alles over gezond, duurzaam en veilig eten volgens de Schijf van Vijf!

 Fit & Fun, dát is Powerwalking

Als u doorgaat met het gebruik van mijn website, of als u op 'ACCEPTEREN' klikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u hierover meer informatie wil, klik dan op: Mijn Cookiebeleid

De cookies op deze website zijn uitsluitend bedoeld 1) om U het gebruik van de website zo gemakkelijk mogelijk te maken en 2) om ons inzicht te geven in het gebruik van de website; daarvoor verzamelen wij statistische gegevens. Er worden op geen enkele manier privé gegevens verzameld of gebruikt. Als u via e-mail of antwoordformulier privé gegevens naar ons verstuurt, zijn deze gegevens niet door derden te lezen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder uw cookie-instellingen in uw browser te wijzigen of u klikt op "ACCEPTEREN" dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten