Vrienden van Sprankel-Coach


Sprankel-Coach is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en begeleidt cliënten volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.


Alles wat je wilt weten of écht gezond eten; puur, met smaak, snel en gezond!


Afslankmethode met focus op wat wél mag, gebaseerd op het maken van nieuwe keuzes.Fit & Fun, dát is Powerwalking


Afvallen of vitaler worden in combinatie met sport, in groepsverband of individueel, met Sprankel-Coach als gewichtsconsulente.


Alles over gezond, duurzaam en veilig eten volgens de Schijf van Vijf!

Als u doorgaat met het gebruik van mijn website, of als u op 'ACCEPTEREN' klikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u hierover meer informatie wil, klik dan op: Mijn Cookiebeleid

De cookies op deze website zijn uitsluitend bedoeld 1) om U het gebruik van de website zo gemakkelijk mogelijk te maken en 2) om ons inzicht te geven in het gebruik van de website; daarvoor verzamelen wij statistische gegevens. Er worden op geen enkele manier privé gegevens verzameld of gebruikt. Als u via e-mail of antwoordformulier privé gegevens naar ons verstuurt, zijn deze gegevens niet door derden te lezen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder uw cookie-instellingen in uw browser te wijzigen of u klikt op "ACCEPTEREN" dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten