Wie is Sprankel-Coach?

Ik ben Monique Korink en ik ben gewichtsconsulent en vitaliteitscoach.

Zelf ben ik ervaringsdeskundige wat betreft afvallen en dan vooral hoe het niet moet. Tijdens mijn opleidingen (gewichtsconsulent, mental coach en stresscounselor) heb ik veel geleerd over de relatie tussen voeding en een gezond lichaam, zowel fysiek als mentaal.

Voorheen dacht ik dat afvallen betekende dat ik zo min mogelijk moest eten, maar ik weet nu dat het tegendeel waar blijkt te zijn. Deze kennis wil ik graag met je delen!

Naast het geven van voedingsvoorlichting, geef ik adviezen en coaching, plus motiveer ik je meer te bewegen. Dit alles op een manier die bij jou past, want het blijft natuurlijk maatwerk.

Het is mijn missie om je weer sprankelend en vol vertrouwen in jezelf de deur uit te laten gaan.

Dus wil jij een leefstijl waarbij je lekker en voldoende eet, zonder hongergevoel en je je daarnaast mentaal en fysiek sterk voelt terwijl je slanker wordt?

Twijfel dan niet en kom het zelf ervaren bij Sprankel-Coach!

Als u doorgaat met het gebruik van mijn website, of als u op 'ACCEPTEREN' klikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u hierover meer informatie wil, klik dan op: Mijn Cookiebeleid

De cookies op deze website zijn uitsluitend bedoeld 1) om U het gebruik van de website zo gemakkelijk mogelijk te maken en 2) om ons inzicht te geven in het gebruik van de website; daarvoor verzamelen wij statistische gegevens. Er worden op geen enkele manier privé gegevens verzameld of gebruikt. Als u via e-mail of antwoordformulier privé gegevens naar ons verstuurt, zijn deze gegevens niet door derden te lezen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder uw cookie-instellingen in uw browser te wijzigen of u klikt op "ACCEPTEREN" dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten